Selskabscatering

Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, firmafest eller noget helt fjerde, så betyder det alverden, at maden er velsmagende og af høj kvalitet.

Vi strækker os langt for at gøre din fest til en succes og en god oplevelse for alle dine gæster.
Se herunder eksempler på en festmenu. Men husk; vi er altid åbne for at imødekomme vores kunders særlige ønsker, tanker og ideer. Så tøv ikke med at kontakte os for en anderledes og kreativ løsning. Vi laver også gerne et skræddersyet tilbud med alle jeres yndlingsretter.

Sammensæt din egen festmenu fra 185,- pr. couvert.

Ønsker I dessert, er prisen 220,- pr. couvert.

(Vælg 1 forret, 2 slags kød, 1 varm tilbehør og 3 salater. Prisen er inklusiv rigeligt friskbagt surdejslandbrød og smør, dressing til salaterne samt rødvinssauce)​

Ønsker i et større udvalg på buffeten, kan alt bestilles som tilvalg.

Forretter:

Husets gravad laks, serveret med urtesalat, radiser og hjemmerørt rævesauce

Spinatroulade med tun og flødeost, serveret på sprød salat med rugchips

Kold dampet laks, serveret med ristede mandler, havtorn og syrnet fløde med dild

Tapas fad med lufttørrede pølser og skinke, serveret med pesto, oliven og cornichons

Oksecarpaccio med rucola, olivenolie og parmesan

Røget laksemousse med creme fraiche og kapers, serveret på sprødt brød med dild og agurk

Klassisk tunmousse, serveret på spæde salater med dilddressing og lime

Kød:

Rosastegt kalveculotte

Helstegt svinemørbrad

Grillet okseflank

Helstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg

Mexicansk krydret skinkesteg

Unghanebryst stegt med citrus og salvie

Pebermarineret nakkefilet af gris

Gammeldags glaceret skinke

Helstegt oksemørbrad (+35,- pr couvert)

(Tilvalg af 130-150 gram ekstra kød +25,- pr couvert)

Tilbehør til hovedretten:

Små, ristede timian kartofler

Bagte rodfrugter med honning og rosmarin

Flødestuvede kartofler

Grov ratatouille med urter fra Provence

(Tilvalg af ekstra tilbehør 15,- pr couvert)

Salater:

Broccolisalat med æblecidereddike, bacon, solsikkerkerner og rosiner

Spidskålssalat med edamamebønner, radicchio, æbler og soltørrede tranebær

Grøn salat med blomkålscrudite, ristede mandler, æbletern, sprøde gulerødder, sesam og saltede græskarkerner

Tagliatelle med karrydressing, ærter og cherrytomat

Pastasalat med cremefraiche, agurk og edamamebønner

Grov ratatouille med urter fra Provence

Tomatsalat med babyspinat, pesto, mozzarella og basilikum

(Tilvalg af ekstra salat 15,- pr. couvert)

Buffet desserter:

Chokoladebrownie i bidder med frisk frugtsalat og hindbærcoulis

Spongecake med hyldeblomstcreme, kandiserede mandler og blåbær

Chokolademousse i glas med havregrynscrumble, citronmelisse og syltede bær

Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner

Bræt med 2 slags oste, sødt, salt og sprødt

(Tilvalg af ekstra dessert 20,- pr couvert)

Maden er pakket i varmekasser og anrettet på fade, klar til at sætte på bordet. 

Vi anretter også i engangsemballage mod et gebyr, hvis I ønsker dette.
Har I brug for serveringspersonale eller en kok til at skære kødet og sætte maden op, kan vi også klare dette.

Levering og afhentning af brugt service 155,-

Henter og afleverer selv 0,-

(Alle priser er inkl. Moms)

Har du brug for en varieret frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os