Selskabscatering
Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, firmafest eller noget helt fjerde, så betyder det alverden, at maden er velsmagende og af høj kvalitet.
Vi strækker os langt for at gøre din fest til en succes og en god oplevelse for alle dine gæster.
Se herunder eksempler på en festmenu. Men husk; vi er altid åbne for at imødekomme vores kunders særlige ønsker, tanker og ideer. Så tøv ikke med at kontakte os for en anderledes og kreativ løsning. Vi laver også gerne et skræddersyet tilbud med alle jeres yndlingsretter.
Sammensæt din egen festmenu fra 275,- pr. couvert.
Ønsker I dessert, er prisen 305,- pr. couvert.
(Vælg 1 forret, 2 slags kød, 1 varm tilbehør og 3 salater. Prisen er inklusiv rigeligt friskbagt surdejslandbrød og smør, dressing til salaterne samt rødvinssauce)
Ønsker i et større udvalg på buffeten, kan alt bestilles som tilvalg.
Forretter:
Husets gravad laks, serveret med urtesalat, radiser og hjemmerørt rævesauce
Spinatroulade med tun og flødeost, serveret på sprød salat med rugchips
Kold dampet laks, serveret med ristede mandler, havtorn og syrnet fløde med dild
Tapas fad med lufttørrede pølser og skinke, serveret med pesto, oliven og cornichons
Oksecarpaccio med rucola, olivenolie og parmesan
Røget laksemousse med creme fraiche og kapers, serveret på sprødt brød med dild og agurk
Klassisk tunmousse, serveret på spæde salater med dilddressing og lime
Kød:
Rosastegt kalveculotte
Helstegt svinemørbrad
Grillet okseflank
Helstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
Mexicansk krydret skinkesteg
Unghanebryst stegt med citrus og salvie
Pebermarineret nakkefilet af gris
Gammeldags glaceret skinke
Helstegt oksemørbrad (+45,- pr couvert)
(Tilvalg af 130-150 gram ekstra kød +35,- pr couvert)
Tilbehør til hovedretten:
Små, ristede timian kartofler
Bagte rodfrugter med honning og rosmarin
Flødestuvede kartofler
Grov ratatouille med urter fra Provence
(Tilvalg af ekstra tilbehør 25,- pr couvert)
Salater:
Broccolisalat med æblecidereddike, bacon, solsikkerkerner og rosiner
Spidskålssalat med edamamebønner, radicchio, æbler og soltørrede tranebær
Grøn salat med blomkålscrudite, ristede mandler, æbletern, sprøde gulerødder, sesam og saltede græskarkerner
Tagliatelle med karrydressing, ærter og cherrytomat
Pastasalat med cremefraiche, agurk og edamamebønner
Tomatsalat med babyspinat, pesto, mozzarella og basilikum
(Tilvalg af ekstra salat 25,- pr. couvert)
Buffet desserter:
Chokoladebrownie i bidder med frisk frugtsalat og hindbærcoulis
Spongecake med hyldeblomstcreme, kandiserede mandler og blåbær
Chokolademousse i glas med havregrynscrumble, citronmelisse og syltede bær
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner
Bræt med 2 slags oste, sødt, salt og sprødt
(Tilvalg af ekstra dessert 35,- pr couvert)
Maden er pakket i varmekasser og anrettet på fade, klar til at sætte på bordet.
Vi anretter også i engangsemballage mod et gebyr, hvis I ønsker dette.
Har I brug for serveringspersonale eller en kok til at skære kødet og sætte maden op, kan vi også klare dette.
Levering og afhentning af brugt service 250,-
Henter og afleverer selv 0,-
(Alle priser er inkl. Moms)
Har du brug for en varieret frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!
