Tirsdag

18-01-2022

Det lune

Cuvette steg serveret med mac and cheese og hvidkålstzatziki (mælk, gluten)

Til vegetarerne

Dampede blomkål med soya og mandel viniagrette serveret med mac and cheese og hvidkålstzatziki (mælk, gluten)

Til veganerne

Dampede blomkål med soya og mandel viniagrette serveret med mac and cheese og hvidkålstzatziki (gluten)

Rige salater

Rødkålssalat  med wakame tang, sesam, spirer og edamamamebønner

Perlebyg med pomelo rødbede crudité, grønneblade og jomfru i det grønne(gluten)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Æggesalat med karry og purløg (vegetarisk)

Skinke med dijonaise og agurk (gris)

Spegepølse med remoulade og ristede løg (gris, gluten)

Ærtespread med sesam (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

 

Et shot med  økologiske æbler, rødbede og peberrod

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os