Tirsdag

10-03-2020

Det lune

Stegt kyllingebryst i sauce med kokos, chili og peanuts toppet med forårsløg (N,G)

Serveret med

Wokgrønt med bambus, edamamebønner, sesam og babymajs 

Til vegetarerne

Stegt tofu i sauce med kokos, chili og peanuts toppet med forårsløg  (n,g)

Serveret med

Wokgrønt med bambus, edamamebønner, sesam og babymajs 

Til veganerne

Stegt tofu i sauce med kokos, chili og peanuts toppet med forårsløg  (n,g)

Serveret med

Wokgrønt med bambus, edamamebønner, sesam og babymajs 

Rige salater

Macaroni med oliventapenade, mozzarella, parmesanost, rucola og soltørret tomat (G, l)

Blomkålsris med grønneblade, granatæble og soyavinaigrette (G)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Karrysild med kapers og rødløg 

Skinkesalat med løgringe og cornichoner 

Oksepastrami med tomatpesto og mandler 

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Et shot af økologiske appelsiner og granatæblesaft

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Allergenerne Laktose, gluten og nødder er mærket (L) (G) (N) 

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os