Tirsdag

28-07-2020

Det lune

Helstegt kalveculotte serveret med timianssauce og bagte rodfrugter og små kartofler

Til vegetarerne

Majsbrød med svampe og urter serveret med tomatsauce og bagte rodfrugter og små kartofler

Til veganerne

Majsbrød med svampe og urter serveret med tomatsauce og bagte rodfrugter og små kartofler

Rige salater

Pastasalat med karrydressing, agurk, radiser og lucernespirer (gluten)

Spidskålssalat med edamame, sesam, æbler og græskarkerner

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Lun leverpostej med champignons og syltede rødbeder (gluten, Gris)
Kalkunjagtpølse med chipotlemayo og peberfugt (halal) (vegetarisk alternativ)
Chilisalami med cornichoner og rødløg (gris)

Oliventapenade med hvidløg, ristede kerner og soltørret tomat (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

 

Et shot af økologiske appelsiner og havtorn

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os