Tirsdag

22-10-2019

Det lune

Kalvebryst stegt over natten

Serveret med

Timian og rødvinssky og små ristede kartofler med sesam

Til vegetarerne

Rodfrugtdeller med quinoa og æg(G)

Serveret med

Tomatsauce og små ristede kartofler med sesam

 

Rige salater

Bagte gulerødder med grønkål, perlebyg og havtorn vinaigrette(G)

Grønnesalater med marinerede squash i brunoise, frisk peberfrugt, ananas og tranebær

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Æg og tomat med mayonnaise og rødløg

skinke med italiensksalat og agurk

salami med syltede rødløg

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Et shot af økologiske æbler, appelsin og tranebær

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os