Tirsdag

22-06-2021

Det lune

Pestokylling serveret med macaroni med dampet blomkål og smeltet ost (halal, gluten, mælk)

Til vegetarerne

Grillet aubergine med oliventapenade serveret med macaroni med dampet blomkål og smeltet ost (gluten, mælk)

Til veganerne

Grillet aubergine med oliventapenade serveret med macaroni med dampet blomkål og smeltet planteost (gluten)

Rige salater

Mixede salater med soyasyltede bøgehatte og gnocchi med sesam og ingefær vinaigrette (gluten)

Cæsarsalat med hvidløg og anjos dressing, croutoner og revet parmesanost (mælk, krebsdyr, gluten)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og creme fraiche dressing(L)

Til brødet

æggesalat med agurk og radiser

flæskesteg med rødkål (gris)

Oksecarpaccio med parmesanost (mælk)

Knuste ærter med tahin og persille(vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

 

Shot af økologiske appelsiner, gulerod og havtorn

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os