Tirsdag

05-12-2023

Det lune

 

Kalkunmedaljoner i tomatiseret flødesauce serveret med ratatouille (halal, 1 stk, mælk)

Til vegetarerne

Stegt polenta med svampe serveret med ratatouille

Til veganerne

Stegt polenta med svampe serveret med ratatouille

 

Rige salater

Romainesalat med grønnebønner, fuldkornspasta, pesto, cherrytomater og solsikkekerner (gluten)

Rødbederåkost med babyspinat, salattern, friske æbler og mandler  (mælk)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og dressing

Til brødet

Flæskesteg med hjemmesyltet rødkål ( 2stk. gris)

Kalkunjagtpølse med urtemayo og tomat (halal, 1stk)

Humus med bagt peberfrugt sesam og syltede rødløg (vegansk)

Selleripuré med grøn olie og kerner (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

 

Et shot med økologiske æbler og ingefær

 

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os