Fredag

18-06-2021

Det lune

Carapulka med gris, paprika og coqtailpølser serveret med kartoffelmos (gris, mælk)

Til vegetarerne

Bønner og broccoli i paprikasauce serveret med kartoffelmos og syltede perleløg (mælk)

 

Til veganerne

Bønner og broccoli i paprikasauce serveret med kartoffelmos og syltede perleløg

Rige salater

Bagte gulerødder med havtornmarinade, rucola og græskarkerner

Sommersalat med romaine, cremefraiche, radiser, ærter og urter (mælk)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(Laktose)

Til brødet

Pistacie mortadella med trøffelmayo (gris, nød)

Kyllingepålæg med spinat og agurk (halal)

Roastbeef med peberrod og remoulade

vegansk spread

(kan indeholde nødder og soya)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

Sprøde grøntsnacks

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os