Fredag

13-03-2020

Det lune

Marokkansk inspireret oksetagine med varmekrydderier, kikærter og spinat

Serveret med

Couscous med tørretfrugt (G)

 

Til vegetarerne

Marokkansk inspireret grøntsags tagine med varmekrydderier, kikærter, sød kartoffel, aubergine og spinat

Serveret med

Couscous med tørretfrugt (g)

 

Til veganerne

Marokkansk inspireret grøntsags tagine med varmekrydderier, kikærter, sød kartoffel, aubergine og spinat

Serveret med

Couscous med tørretfrugt (g)

Rige salater

Spidskålssalat med broccoli, gulerodssprødt, æble og edamamebønner 

Rødbederåkost med feta, spinat og persille (L)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Rørt ricottaost med grillet squash, ristede pinjekerner, tomatolie og urter (l, n)

Flæskesteg med hjemmesyltet rødkål

 Kalkunpålæg med urtemayo og agurk 

Udvalg af veganske og glutenfri spreads
Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Allergenerne latose, gluten og nødder er mæreket (L) (G) (N) i menuen.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os