Fredag

03-02-2023

Det lune

Vildsvinesteg med sort peber og timian, serveret med ristede petitkartofler, tyttebær og flødesauce (gris, mælk)

 

Til vegetarerne

Nøddepaté med quinoa og tranebær serveret med ristede petitkartofler, tyttebær og flødesauce (nød, gluten, mælk)

Til veganerne

Nøddepaté med quinoa og tranebær serveret med ristede petitkartofler, tyttebær og planteflødesauce (nød, gluten)

 

Rige salater

Tomatsalat med grillet aubergine, rucola og mozzarella (mælk)

Perlebygsalat med ristede svampe, ærter og saltkerner (gluten)

 

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og dressing 

Til brødet

Æg og tomat med mayonnaise og rødløg (vegetar, ½)

Helstegt kalkunbryst med karrymayonaise (halal, 2)

Røget landskinke med melon og kørvel(gris)

Vegansk spread (kan indeholde nødder)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

Sprøde grøntsnacks/ udvalg af europæiske oste

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os