Fredag

31-07-2020

Det lune

Gratineret pasta med stegt kylling, grov tomatsauce med oregano og hvidløg toppet med cheddar (mælk, gluten)

Til vegetarerne

Gratineret pasta med stegt pipfri med røget paprika , grov tomatsauce med oregano og hvidløg toppet med cheddar (mælk, gluten)

Til veganerne

Gratineret pasta med stegt pipfri med røget paprika , grov tomatsauce med oregano og hvidløg toppet med vegansk cheddar (gluten)

Rige salater

Grønsalat med pestomarineret squash, grønnebønner, cherrytomater og saltede kerner

Cæsarsalat med anjos og hvidløgsdressing, croutoner og revet parmesanost (gluten, mælk)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(Laktose)

Til brødet

Æggesalat med karry, rødløg og tomat (vegetar)
Flæskesteg med hjemmesylt (gris)
Kalkunpålæg med urtemayo og agurk (halal)

vegansk spread

(kan indeholde nødder og soya)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

Sprøde grøntsnacks

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os