Onsdag

11-03-2020

Det lune

 

Oksehakkebøf i champignonsauce med grøn peber og fløde (L)

Serveret med

 persillekartofler

Til vegetarerne

Plantedeller (G,L)

Serveret med

 Persillekartofler og tomatsauce med oregano

Til veganerne

Plantedeller (g)

Serveret med

 Persillekartofler og tomatsauce med oregano

Rige salater

Hvedekernesalat med grillet peber, cherrytomater, pesto, avokado og artiskokker (g)

Græsksalat med rødløg, feta, oliven og persille (l)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Æg og tomat med mayonaise og rødløg

Dyrlægensnatmad (g) med sky og rødløg

 Røget landskinke med cornichoner og grov sennep

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

spongecake med creamcheese, blåbær og lime (L,G)

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Allergenerne Laktose, gluten og nødder er mærket (L) (G) (N) 

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os