Onsdag

23-10-2019

Det lune

 

Helstegt nakkefilet ala pulled pork

Serveret med

Risotto med krydderurter og porrer(L)

Til vegetarerne

Grøntsauté med pintobønner og svampe

Serveret med

Risotto med krydderurter og porrer(L)

Rige salater

Broccolisalat med persiske perlecouscous, raddichio, karryvinaigrette og abrikos(G)

Rødspidskål med ærter, æble, og kerner

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Kartoffelmad med rødløg, karse og urtemayo

Hønsesalat med champignons og asparges

Oksepastrami med tapenade

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Drømmekage (l,g)

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os