Onsdag

19-01-2022

Det lune 

Timian og paprika marinerede skinke mignons serveret med spinat risotto (gris, mælk)

 

 

Til vegetarerne

Gratinerede auberginer med tomat og feta serveret med spinat risotto (mælk)

 

Til veganerne

Gratinerede auberginer med tomat og planteost serveret med spinat risotto (nød)

 

Rige salater

Gulerodsråkost med appelsiner, spinatblade og nødder (nød)

kikærtesalat med urter i brunoise, syltede blommer og kørvel

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Oksesteg med blødeløg og peberrod

Kyllingepålæg med karrymayo(halal)

Chili salami med løgringe(gris)

Humus med tahin og sesam (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os