Mandag

27-07-2020

Det lune

Chili con carne med majs, kidneybønner og cacao
Serveret med rispilaf med persille, jalapenos og spidskommen

Til vegetarerne

Chili sin carne med majs, kidneybønner og cacao
Serveret med rispilaf med persille, jalapenos og spidskommen
(soja)

Til veganerne

Chili sin carne med majs, kidneybønner og cacao
Serveret med rispilaf med persille, jalapenos og spidskommen
(soja)

Rige salater

Græsksalat med agurk, tomat, oliven, rødløg og feta (mælk)

Gulerodsråkost med spinatblade, appelsiner, hasselnødder og tørret frugt

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Tunsalat med majs og dild
Oksesalami med remoulade og ristede løg (gluten)
Kartoffelmad med urtemayo, rødløg og karse (vegetar)

 

Pintobønne humus med chili og sesam
(vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Lagrede europæiske oste med oliven

(laktose)

 

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os