Mandag

14-05-2021

Det lune

Braiseret oksesteg serveret med tyttebær, persillekartofler og skysauce

Til vegetarerne

Marokkansk inspireret kikærtetagine med spinat og tørret frugt, serveret med couscous (gluten)

 

Til veganerne

Marokkansk inspireret kikærtetagine med spinat og tørret frugt, serveret med couscous (gluten)

Rige salater

3slags bønner med feta og persille (mælk)

Spidskål med vinaigrette, radiser, kerner og kørvel

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Skinkesalat med cornichoner og karse (gris)

Oksespegepølse med løgringe og agurk

Karrysild med rødløg og kapers

Limbønnespread med purløg og græskakerner  (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Europæiske oste med oliven

(mælk)

 

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os