Mandag

25-09-2023

Det lune

Kalvespidsbryst stegt over natten serveret med persillesauce og ristede krydderkartofler (mælk, gluten, 2stk)

 

Til vegetarerne

Grøntsagsramen, med miso, glasnudler, tofu og svampe

Til veganerne

Grøntsagsramen, med miso, glasnudler, tofu og svampe

Rige salater

Wasabimarinerede broccolibuketter og pintobønner, med wakame tangsalat, chili, sesam og wasabi ærter

Rødbederåkost med æbler og spinat

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og dressing

Til brødet

Kalkunchorizo med chilimayo og soltørret tomat (halal, 2stk)

Clubsalat med karry, rødløg, ærter og ananas (halal)

Hytteost med pesto og radiser (vegetar, mælk)

Hvidbønnepuré med sesam og græskarkerner (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Europæiske oste med oliven

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os