Mandag

19-08-2019

Det lune

Kyllingestroganoff (L)

Med paprikasauce, kyllingepølser, peberfrugt og perleløg

Serveret med

Rispilaf

Til vegetarerne

Grøntsagsstroganoff (L)

Med paprikasauce, grøntsager, kikærter og plantepølser

Serveret med

Rispilaf

Rige salater

Mexicansksalat med romaine, grøntsager i brunoise, sortebønner og majs

Rødkålssalat med æble, saltristede græskarkerner, edamamebønner og dijonvinaigrette

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Hytteost med pesto, tomat og kerner (L)

Ålerøget skinke med agurk og sennepscreme

Oksebresaola med pesto og parmesanost (L)

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Oste(L) med oliven og kiks(G)

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er indhold i ” Den populære menu ”

dog tilkøb til “basismenu”

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os