Mandag

17-01-2022

Det lune

Kylling Danoise

Serveret med

Persillekartofler, skysauce  og agurkesalat (halal)

Til vegetarerne

Udon nudler med stegte grøntssager, marineret tofu og sauce med peanuts, kokos og sesam (nød, gluten)

 

Til veganerne

Udon nudler med stegte grøntssager, marineret tofu og sauce med peanuts, kokos og sesam (nød, gluten)

Rige salater

Bønnesalat med feta, soltørret tomat og syltede rødløg

Spidskålssalat med grønnelinser, bagt peberfrugt og basilikumsblade

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L)

Til brødet

Skinkesalat med rødløg og cornichoner (gris)

Kalkunchorizo med chipotle mayo (halal)

Frikadeller med remoulade (gris, gluten, mælk) 

Hvidbønnepuré med tomat og chili (vegansk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Europæiske oste med æblekompot

(mælk)

 

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os