Mandag

21-09-2019

Det lune

Kylling i rød thai kokoskarrysauce med oystersauce, soya,

bambus, grøn peber og vandkastanjer(G)

serveret med

ris

Til vegetarerne

Tofu og edamamnebønner i rød thai kokoskarrysauce med soya,

bambus, grøn peber og vandkastanjer

serveret med

ris

 

Rige salater

Kikærtesalat med pestomarinerede champignons, parmesanost (L) dadeltomat, solsikkekerner og blade

Sprød hvidkålssalat med stegte rosenkål, appelsin og hasselnødder(N)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Hytteost(L) med agurk, græskakerner og karry

Flæskesteg med rødkål og cornichoner

Kalkunchorizo med agurk og rødløg

Udvalg af veganske og glutenfri spreads

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Oste(L) sødt og kiks(G)

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os