Mandag

17-06-2024

Det lune

Kødboller i Thailandsk kokoskarrysauce med peanuts og oystersauce serveret med rispilaf (2stk. nød,gris, mælk, gluten)

Til vegetarerne

Grøntsager og plantekødboller  i Thailandsk kokoskarrysauce med peanuts og kefirlime serveret med rispilaf (3stk, gluten)

Til veganerne

Grøntsager og plantekødboller  i Thailandsk kokoskarrysauce med peanuts og kefirlime serveret med rispilaf (3stk, gluten)

Rige salater

Bagte gulerødder med pesto, rucola soltørrede tomater og salte kerner (vegansk)

Hvidebønner med hjerteblade,  yoghurtdressing, radiser og ærter (mælk)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og dressing

Til brødet

Bagte gulerødder med pesto, rucola soltørrede tomater og salte kerner (vegansk)

Hvidebønner med hjerteblade,  yoghurtdressing, radiser og ærter (mælk)

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Europæiske oste med blommechutney

Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, og dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os