Torsdag

17-06-2021

Det lune

Hakkebøf med blødeløg, ristede petit kartofler og pebersauce (mælk)

Til vegetarerne

Indisk dahl med tomat og kokosmælk, serveret med grønne bønner og rodfrugt kompot

Til veganerne

Indisk dahl med tomat og kokosmælk, serveret med grønne bønner og rodfrugt kompot

Rige salater

Græsksalat med feta, oliven og rødløg (mælk)

Hvidkålssalat med wasabi, wakamehavtang, edamamebønner, lucernespirer og ristet sesam

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og creme fraiche dressing(L) 

Til brødet

Æg og tomat med mayonnaise og rødløg (vegetar)

Sønderjysk spegepølse med remoulade og ristede løg (gluten, gris)

Dampet laksesalat med asparges og dild

Oliven tapenade med solsikke kerner og soltørret tomat (vegansk)

 

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(gluten)

Chokoladekage med kokos og cacao (gluten)

Der kan forekomme ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os