Torsdag

12-03-2020

Det lune

Helstegt kalkuncuvette på selleripuré

Serveret med

Svamperisotto med urter og parmesanost (L)

Til vegetarerne

Bagt blomkål på selleripuré med ristede mandler og persille (n)

Serveret med

Svamperisotto med urter og parmesanost (L)

 

Til veganerne

Bagt blomkål på selleripuré med ristede mandler og persille (n)

Serveret med

Svamperisotto med urter og parmesanost (N)

 

Rige salater

Kikærtesalat med rosenkål, hasselnødder, frillice og appeslsiner (N)

Hvidkål og rødkål med karry og yogurtmarinade, æble rosiner og forårsløg (L)

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Fiskedelle (L,G) med remoulade

Vitello tonnato med tunsauce, kapers og rødløg(L)

Rullepølse med sky og løgringe

Udvalg af veganske og glutenfri spreads
Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Der kan forekomme ændringer i menuen

 

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Allergenerne laktose, gluten og nødder er mærket (L) (G) (N)

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os