Torsdag

  24-10-2019

Det lune

Græsk inspireret oksefarsbrød med oliven, persille og feta(L,G)

Serveret med

Tzatziki(L) og krydrede kartoffelchunks

Til vegetarerne

Græsk vegetarbrød med ris og plantefars(l,g)

Tzatziki(L) og krydrede kartoffelchunks

Rige salater

Blomkålsbuketter marineret i rødkarry  dressing, med spidskål, edamamebønner og sesam

bagte pastinakker og græskar med romaine, blommer og granatæble

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings, creme fraiche dressing(L), olie og balsamico eddike

Til brødet

Sennepsild med kapers og rødløg

Stegt kalkunbryst med karrymayo og tomater

Carpaccio med rucola og parmesanost (L)

Udvalg af veganske og glutenfri spreads
Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

Der kan forekomme ændringer i menuen

 

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, samt dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os