Om Zoffmann & Jensen

“Vi serverer sund, frisk og enkel mad lavet med kærlighed, ærlighed og kompetence.”

Kompetente kokke

Bag navnet, Zoffmann & Jensen, gemmer sig to kreative og engagerede ildsjæle: Louise Jensen og Steen Zoffmann.
Begge er de uddannede kokke og har en velrenomeret fortid bag sig – både sammen og hver for sig.
Louise er udlært kok i 2010 fra Mikkelsgård. Hun har siden arbejdet som souschef på Sletten i Humlebæk, samt været ansat som køkkenchef for Steen i 3 år.
Steen er udlært kok fra Bornholms sommerrestauranter i 1995, og har siden da arbejdet i henholdsvis Tisvildeleje, Holmens Kanal, samt forpagtet kantinen i et stort mediehus.

Den gode mavefornemmelse

Da Louise og Steen besluttede at starte Zoffmann og Jensen sammen, var de opsatte på at skabe en frokostløsning til virksomheder, som rakte lidt ud over normen.
Kvalitet, variation, sundhed, æstetik – og ikke mindst smag – er de pejlemærker, der navigeres efter, når Zoffmann & Jensen sammensætter et måltid til deres kunder.
Det er nemlig ikke kun dét, vi spiser, som er vigtigt, men også måden, vi spiser det på: Smagen, anretningen, farverne, variationen – og selskabet – er alt sammen med til at skabe det gode måltid, den gode stemning og den gode mavefornemmelse.

Kreative blæksprutter

Selv om foretagenet har vokseværk, insisterer både Louise og Steen på aktivt at være med i køkkenet på daglig basis. Det giver ikke mening for den dynamiske duo at trække sig til en ren administrativ funktion. De vil have føling med alt: Ligefra den kreative tilblivelse af retterne, over anretningen, samarbejdet i køkkenet til logistikken bag rettidig udbringning af maden til kunderne.

Er du på jagt efter en cateringløsning, som kan løfte opgaven, levere rettidigt og i træfsikker kvalitet med kommunikation i øjenhøjde, samt plads til variation og kreative inputs?

Så er du havnet det helt rigtige sted.

“Drømmen er at være så store som muligt uden at slække på, eller gå på kompromis med kvaliteten. For vi er ingen køkkenfabrik. Arbejdet skal være dynamisk, ikke et samlebåndsarbejde.”

Læs her en artikel om opstarten af Zoffmann & Jensen, bragt i H.W. Larsen.

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

T: 29 43 54 07 / 26 27 76 78
kontakt@zoffmannogjensen.dk

Se vores seneste kontrolrapport:

https://www.findsmiley.dk/711799

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os