Mandag
20-10-2025
Det lune
coq au vin med syltede perleløg. bacon og rødvinssauce serveret med grov rodfrugtmos
Til vegetarerne
braiseret græskar i flødesauce med syltede perleløg og grønkål serveret med grov rodfrugtmos
Til veganerne
Vi laver gerne et varmt, vegansk alternativ ved forudbestilling
dagens kreative salat
Kreativ sæsonsalat der mixes på dagen, udfra torvets udvalgte råvarer
Blomkålscrudité med grønnesalater, havtorn og salte kerner
Salatbar
Grønne salater, diverse toppings og dressing
Til brødet
Mundret appetizer med fisk, kød eller grønt
Dagens sild
Tunsalat med karse og rødløg
kyllingepålæg med tomatmayo
kreativ vegetarisk anretning
kreativ vegansk anretning
Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød
(Gluten)
Europæiske oste med behørig garniture og kiks
Der kan forekomme ændringer i menuen
Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,
disse vil ikke kunne findes hos alle vore kunder, og dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.
