Mandag

20-10-2025

Det lune

coq au vin med syltede perleløg. bacon og rødvinssauce serveret med grov rodfrugtmos

Til vegetarerne

braiseret græskar i flødesauce med syltede perleløg og grønkål serveret med grov rodfrugtmos

Til veganerne

Vi laver gerne et varmt, vegansk alternativ ved forudbestilling

dagens kreative salat

 

Kreativ sæsonsalat der mixes på dagen, udfra torvets udvalgte råvarer

 Blomkålscrudité med grønnesalater, havtorn og salte kerner

 

Salatbar

Grønne salater, diverse toppings og dressing

Til brødet

Mundret appetizer med fisk, kød eller grønt

Dagens sild

Tunsalat med karse og rødløg

kyllingepålæg med tomatmayo

kreativ vegetarisk anretning

kreativ vegansk anretning

 

Rigeligt hjemmebagt surdejslandbrød og friskbagt rugbrød

(Gluten)

 

Europæiske oste med behørig garniture og kiks

 Der kan forekomme  ændringer i menuen

Tekst med rød skrift er tilkøb til menuen,

disse vil ikke kunne findes  hos alle vore kunder, og dagene for servering kan variere fra kunde til kunde.

         

Udskriv menu

Har du brug for frokost, lækre retter til et kommende møde eller en fest? Så tøv ikke med at kontakte os!

Info

Zoffmann & Jensen Catering

Ringager 4 B Stuen Th.
2605 Brøndby

CVR: 37213284 

Telefon: 26 27 76 78  / 29 43 54 07
Mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Find os

Følg os